Diesel tenisky FW10

Na čo sú dobré tieto tenisky? Prekvapivo, značka Diesel prišla s veľmi inovatívnou a prozaickou myšlienkou – vyvinuli tenisky, ktoré sú určené na kopanie do zadku. Poviete si, že je to asi zbytočnosť, ale úprimne, koľko krát za život ste mali chuť niekoho kopnúť do zadku? Nepríjemných vodičov, otrávené predavačky, ľudí, čo vyhadzujú odpadky na ulicu, alebo v neposlednom rade svojho šéfa.

Diesel predstavuje najnovšiu líniu botasiek s dychberúcou koncepciou. Tento model ide ruka v ruke s inštrukciami, ako použiť tenisky na kopanie do zadku a je súčasťou masívnej kampane na internete. Súčasťou marketingu je aj list, ktorý napísali list Olympijskému výboru, aby zaradili kopanie do zadku ako oficiálnu disciplínu na Olympijských hrách v Londýne 2012.

Tento model značkových tenisiek prichádza na trh v dvoch variantách. Jedna má pomenovanie „Claw“ a je inšpirovaná originálnym dizajnom Diesel botasiek a druhá nesie názov „Treatments“. Claw línia je charakteristická bočným zapínaním, ktoré je tak typické pre Diesel obuv a materiálmi ako obnosený semiš, nylon v kombinácii s matnou, alebo lakovanou kožou. Línia Treatments zase vyniká výraznými logami, podrážkami prispôsobenými spotrebiteľovi a kvalitnými materiálmi.

Všetky tieto detaily jasne poukazujú na fakt, že značka Diesel má svoje špecifické miesto medzi svetovými výrobcami športovej obuvi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára