Značkové Nike botasky

Botasky Nike patria k najznámejším na svete. Americká firma Nike, ktorá bola založená ešte pod názvom Blue Ribbon Sports v roku 1964 a svoje svetoznáme meno Nike si osvojila až v roku 1981 sa špecializuje nielen na športové topánky Nike, ale aj na všetky možné športové doplnky a oblečenie, nielen pre šport, ale aj voľný čas.

Technická dokonalosť a jedinečný dizajn charakterizujú značkové botasky Nike. Nepáčia sa Vám obyčajné tenisky bez nápadu? Ani sa Vám nedivíme. Prezrite si športové topánky Nike, s ktorými nebudú športový zápas, výlet s priateľmi a akékoľvek aktivity vo voľnom čase nudné.

Tenisky Nike sú navrhnuté tak, aby ste sa v nich za všetkých okolností cítili ako v bavlnke. Ich povrch tvoria odolné a pevné materiály, ktoré zabezpečia, že vám športové topánky Nike vydrží naozaj dlho.

Ak ešte existujú nejaké legendy, medzi tie naj potom určite patrí obuv Nike, ktorá uzrela svetlo sveta pred 25 rokmi a tieto tenisky sa volali Nike Air Force 1. Topánky Nike, ktoré dostali svoje meno podľa lietadla prezidenta Spojených štátov Air Force One, boli vyrobené už v roku 1982 a nikto vtedy neveril, že sa z týchto pôvodne basketbalových topánok stane kult, ktorý ovplyvní milióny ľudí na celom svete.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára