Značka Converse

Botasky Converse v súčasnej dobe pod záštitou spoločnosti Nike majú už viac ako 100 ročnú tradíciu. Najobľúbenejším a masovo najrozšírenejším modelom topánok Converse sú bezpochyby členkové topánky Converse All Star Chuck Taylor. Celé spektrum farebných prevedení topánok Converse zaručuje nepreberné množstvo kombinácií s módnymi doplnkami. Topánky Converse sú ponúkané ako v textilnom, tak koženom prevedení.

Prvé Conversky uzreli svetlo sveta v USA roku 1908. Tenisky Converse zdvihli na začiatku 20. storočia v Amerike doslova revolúciu. Plátené topánky s bielou gumovou špičkou, charakteristickou hviezdou a podpisom slávneho basketbalistu Chucka Taylora chcel nosiť každý. V druhej polovici 20. storočia zažívala Converse šialenstvo už nielen Amerika, ale aj Európa a ďalšie kontinenty.

Topánky Converse si svoju obľubu a dobrú povesť udržali dodnes. Sú to stále tie nadčasové a vysoko kvalitné topánky, ktoré by nemali chýbať v žiadnom botníku.

Converse obuv sa vyrába v nasledovných prevedeniach:

     * Pánske topánky Converse
     * Dámske topánky Converse
     * Detské topánky Converse dievčenské
     * Detské topánky Converse chlapčenské

Aj napriek tomu, že sa Converse drží osvedčeného nadčasového dizajnu, nebojí sa ani moderných trendov. Vyrába sa v pestrých farbách i rozmanitých vzoroch. Obľúbenou variantou sú členkové Conversky. Na zimu si môžete zaobstarať potrebné Converse členkové a zateplené čižmičky a na leto Converse sandále. Topánky Converse môžete jednoducho nosiť celý rok a stále budete IN.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára