Značkové Reebok botasky

Nezáleží na tom, čo práve robíte. Tenisky Reebok zaručia, že sa budete za všetkých okolností cítiť ako v bavlnke. Trénujete na maratón? Chystáte sa na prvé rande? Obujte si športovú obuv Reebok, ktorá vám garantujú pohodlie za každých okolností.

Firma Reebok prišla ako prvá so skvelou športovou obuvou EasyTone. Je to revolučný typ obuvi, ktorý ženám zaručuje úplne prirodzené a nenásilné tvarovanie nôh a zadočku obyčajnou chôdzou. To uvítajú najmä časovo zaneprázdnené ženy, pre ktoré je veľmi ťažké zakomponovať starostlivosť o telo do svojho hektického životného štýlu. Vďaka tomu, že EasyTone kombinuje funkčnosť s atraktívnym vzhľadom, umožňuje tak ženám pracovať na formovaní postavy v rámci bežného denného režimu, teda napr. cestou do práce, na prechádzke so psom alebo pri nákupoch.

Nezávislé testy v univerzitných laboratóriách preukázali, že nosením EasyTone žena dosiahne až o 28% väčší aktivácie sedacích svalov v porovnaní s bežnými teniskami!
Zároveň sa posilňujú postranné svaly na nohách a spevňuje sa členok, takže sa znižuje riziko výronu, čo ocenia najmä ženy, ktoré nosia vysoké podpätky. V neposlednom rade s EasyTone obuvou ženy zároveň posilňujú bedrové svaly a podporujú tak správne držanie tela.

Športové botasky Reebok vynikajú originálnym dizajnom a špičkovým spracovaním. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, vďaka ktorým vám obľúbené tenisky vydržia skutočne dlho. Tvar obuvi Reebok zodpovedá najnáročnejším požiadavkám na komfort a zdravie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára